I Jornades Gastronòmiques Sabors de l'Alt Maestrat

-12 restaurants i bars participen d’aquesta primera edició

Els productes de l’Alt Maestrat són els protagonistes durant els caps de setmana de setembre i octubre de les jornades gastronòmiques “Sabors de l’Alt Maestrat”. Variats menús entre els 20 i els 28 euros omplen les taules de 12 restaurants i bars d’Ares, Benassal, Catí i Culla amb, entre altres poductes, les millors carns, la tòfona, els formatges, els bolets, els fruits secs, la mel, i les aigua de Catí i Benassal. Sens dubte, arguments gastronòmics de qualitat que conviden als comensals a degustar els productes de la comarca.

Les jornades gastronòmiques estan impulsades per la marca turística Alt Maestrat Human Land, una iniciativa que està posant en relleu tot els atractius d’aquestes poblacions de l’interior castellonenc. El Mesón El Coll d’Ares; els hotels restaurants La Castellana, Novella, La Piqueta i Roig de Benassal; els bars Borcho, Carbó i Estanc i els restaurants Casa de Banys i El Prigó de Catí així com els restaurants La Carrasca i Els Miners de Culla, presenten una àmplia varietat de suculents menús.

Plats tradicionals que es remunten a la cuina dels pastors, l’olla, el corder, l’ametla i l’avellana, els formatges de Catí i Benassal, l’aigua de l’Avellà i la Font d’en Segures, els embotits, el tombet, el brull, els torrons… La varietat és infinita per a una ruta gastronòmica.

Els menús es poden consultar en la pàgina de Facebook de l’Alt Maestrat i en la web www.turismodecastellon.com a més de als webs dels respectius municipis.

Des d’Alt Maestrat Human Land s’ha agraït la implicació dels restauradores de la zona que han configurat menús assequibles i atractius.

MENÚS DE LES JORNADES