L’àrea de Vilafranca i Benassal tindrà més presència de Guàrdia Civil patrullant

80
PUBLICITAT
  • Les casernes de les dues localitats es potenciaran per a reduir burocràcia i incrementar els agents als pobles
  • “En cap moment s’ha previst el tancament de cap caserna tal com volen fer creure alguns partits polítics”

“No es tanquen casernes ni punts de la Guàrdia Civil com alguns volen fer creure, es mantenen els llocs de Vilafranca i Benassal, es reduirà la burocràcia, s’incrementarà la presència dels agents als pobles i es potenciarà la cobertura de places que amb aquest Govern és més elevada que amb els governs d’altres formacions polítiques”.

D’aquesta manera les alcaldesses de Vilafranca i Benassal, Silvia Colom i Elia García Colom, han valorat la reunió que aquest matí han mantingut amb la subdelegada del Govern a Castelló, Antonia García Valls i el coronel cap de la Guàrdia Civil a Castelló, Ángel Gil, amb l’objectiu d’analitzar les millores que s’introduiran en les casernes de les dues localitats.

Les alcaldesses han conegut el nou pla tècnic que s’ha dissenyat des del cos per a prioritzar l’atenció i la seguretat ciutadana als pobles enfront de la burocràcia. Les casernes seran, com ja ho són, punts d’atenció ciutadana però “els ciutadans han de saber que allí on hi ha una patrulla estan atesos i, telefonant al 062 s’activa tot l’operatiu de seguretat que no sols comprén als pobles que depenen dels llocs de Vilafranca i Benassal, sinó que coordina tota l’acció de la Guàrdia Civil amb els recursos necessaris en cada cas”.

Silvia Colom ha assenyalat que amb la millora del pla tècnic es milloren els temps de resposta en tots els municipis que depenen dels llocs de Vilafranca i de Benassal. Ambdues han apuntat que l’objectiu central és millorar l’atenció a peu de carrer i comptar amb la totalitat dels efectius que corresponen al territori perquè la seguretat ciutadana siga una realitat com fins a la data.