El PP de Benassal elevarà una iniciativa al ple per agarantir la permanència del lloc auxiliar de la Guàrdia Civil que el Govern preveu tancar

60
PUBLICITAT

La portaveu del PP a Benassal, Marta Pitarch, afirma que la seguretat és un objectiu comú, “alié a ideologies”, per la qual cosa la iniciativa “que presentarem al ple és una demanda de la nostra localitat. No volem que la Guàrdia Civil es vaja”

La proposta es fonamenta en la publicació del passat 2 de gener del Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil (BOGC) que advertia de la previsió de tancament de cinc llocs auxiliars de la província: Lucena, Artana, Alcossebre, Betxí i Benassal

El Partit Popular de Benassal elevarà una iniciativa al pròxim ple de la corporació, previst per al 13 de maig, amb l’objectiu de garantir la permanència del lloc auxiliar de la Guàrdia Civil que el Govern d’Espanya, amb Pedro Sánchez al capdavant, preveu tancar. 

Així ho ha mantingut la portaveu del PP en el municipi, Marta Pitarch, després que el Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil (BOGC) publicara el passat 2 de gener la resolució que informava de l’estudi de la supressió dels llocs auxiliars de cinc localitats: Artana, Lucena, Betxí, Alcossebre i Benassal. 

“El nostre poble vol a la Guàrdia Civil i desitja que continue prestant servici en el nostre municipi. Els nostres veïns i les poblacions dels limítrofs, que també es beneficien de la presència d’estos professionals en la nostra localitat”. Per tant, “el que reclamarem en esta iniciativa és una cosa tan senzilla com que esta caserna no tancament, sinó que continue operatiu, perquè per a Benassal disposar d’este recurs és garantia de seguretat i benestar”, ha afirmat Pitarch. 

En este sentit, ha declarat la regidora, “esperem que el PSOE se sume a esta proposta que part del desig de protegir eixe dret que és el de la seguretat i que els agents ens garantixen”. “Esperem que l’equip de govern recolze la nostra iniciativa i aconseguim traslladar a Pedro Sánchez el nostre desig inequívoc de continuar gaudint de la presència i servici de la Benmereixent a Benassal”, ha conclòs la regidora.