DiaDia

Els majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc de Benassal han presentat el programa d’actes que organitzaran durant l’agost i setembre. El 16 d’agost, amb motiu del dia de Sant Roc tindrà lloc la romeria fins a l’ermita de Sant Roc on es acudirà en processó. A l’ermita se celebrarà una missa, es cantaran els goigs i es repartirà el panet beneït.

A les festes patronals de Benassal, el dijous 31 d’agost, seran els encarregats d’organitzar el dia de Sant Cristòfol. A les 7h del matí es provarà el bou Curioso, de la ramaderia Valdefresno, adquirit en la ramaderia de Sergio Centelles d’Ares del Maestrat. Es repartiran galletes i cassalla com marca el costum. A continuació arribarà la missa i processó de Sant Cristòfol i el “acapte” pels carrers de la localitat. A la nit es ballarà el Ball Pla interpretat per la banda de música Font d’En Segures.

Divendres 1 de setembre es dedicarà a Sant Roc amb missa i processó en honor al sant, Ball Pla i l’actuació de l’orquestra Centauro, seguida de la discomòbil Bandalay.