Morella posa en marxa el servei de l’Escola Vespertina

626
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella implanta un nou servei per a facilitar la conciliació familiar, l’Escola Vespertina. Aquest s’oferirà des de l’1 fins al 21 de juny de 15.00 hores a 17.00 hores al CEIP Mare de Déu de Vallivana i tindrà un cost de 20 euros per alumne. D’aquesta manera, les inscripcions per a utilitzar el nou servei estaran obertes des del 23 fins al 27 de maig, de manera que cal omplir el formulari que rebrà l’alumnat al col·legi i traslladar-lo a les oficines de l’ajuntament de Morella.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola Vespertina és un servei que fa temps demanden des de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA) per a facilitar la conciliació familiar durant la vesprada”. L’edil ha explicat que “l’empresa encarregada d’oferir el nou servei és IOCUM, la qual coneixem d’altres serveis similars com l’Escola Matinera i l’Escola d’Estiu que ja ofereixen”. Finalment, ha informat que “ja treballem també en altres serveis educatius com l’Escola d’Estiu per al mes de juliol quan les xiquetes i xiquetes tinguen vacances escolars”.

Cal recordar que Morella compta amb diferents espais i serveis amb activitats per a les xiquetes i xiquets i l’objectiu de facilitar la conciliació familiar. Així, fa unes setmanes es va recuperar el Centre Jove amb activitats infantils, el qual es donarà fins al 30 de juny. A més, l’Escola d’Estiu prepara una nova edició per a començar al mes de juliol, així com l’Escola Matinera s’ofereix fins al final del mes de maig. Durant el mes de juny, s’informarà les famílies sobre les activitats de l’Escola d’Estiu i els períodes de matriculació.

D’altra banda, cal explicar que hi haurà canvis importants en l’Escola Infantil de Morella per al curs 2022-2023 a causa dels canvis en educació, ja que l’alumnat de dos anys ja anirà al CEIP Mare de Déu de Vallivana. Així, “aquest important servei municipal es prepararà per a albergar a xiquets i xiquetes més xicotets i oferir més serveis” ha remarcat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Sobre el servei de guarderia, també es facilitarà tota la informació durant el mes de juny, així com els terminis per a realitzar la matrícula.