La brigada municipal repara la font de la plaça Colom de Morella

73
PUBLICITAT

Els treballs han consistit en buidar la jardinera i desembossar les canalitzacions obstruïdes per les arrels de les plantes

L’Ajuntament de Morella acaba de reparar la font de la plaça Colom. En concret, la brigada municipal ha eliminat les obstruccions de les canalitzacions, que presentaven problemes des de fa anys amb inundacions de les jardineres, voltants i bassis. Aquests problemes van obligar a tallar l’aigua per a evitar problemes de salubritat en un punt clau, segons el consistori, que necessita aigua corrent.

Les tasques dels últims dies han consistit a buidar la jardinera per accedir al desaigüe i retirar les arrels que l’embossaven. Una vegada solucionat, el bassi s’omplirà de nou amb terra, tot i que es facilitarà l’accés a les canalitzacions per si calen altres intervencions en el futur, així com es milloraran totes les de la font.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “l’aigua es quedava estancada a la font de la plaça Colom, de manera que la brigada ha actuat per a solucionar el problema i desembossar les canalitzacions”. El primer edil ha explicat que “una vegada arreglat, es tornaran a plantar plantes, també mirant que no generen problemes amb les arrels com els que hem tingut ara i que mantinguen la zona ajardinada bonica i sana”.