L’activitat educativa continua a distància en alguns centres dels Ports

615
IES Els Ports
PUBLICITAT

Des de la suspensió de l’activitat educativa, els instituts de la comarca dels Ports han hagut de trobar altres vies per continuar amb la docència i que l’alumnat no perdi temps.

L’IES Vilfranca ha continuat amb els horaris habituals fent les tasques que el professorat indica. Ho fan a distància, a través de videoconferències, però esperen poder tornar a la normalitat el més prompte possible.

L’alumnat de l’IES Els Ports també segueix treballant des de casa. Encara no tenen clar com es realitzaran les avaluacions, però els professors continuen ensenyant a través de treballs que es puguin realitzar en la distància.

Tampoc ha cessat la seua activitat educativa l’escola de primària de Morella, on el passat divendres, els alumnes van emportar-se cap a casa tot el material que els podria fer falta durant aquestes setmanes de confinament. La feina s’ha atorgat a cada curs depenent de les seues necessitats educatives i, en especial, de la seua edat.

Recentment, la Conselleria d’Educació ha realitzat un pla d’actuació per a continuar amb la docència tot el que la situació ho permeta a partir de l’aturada que es va viure divendres. Aquest Pla, que rep del nom de Pla Mulan, disposa de diverses vies de comunicació i d’aprenentatge per mantenir l’activitat fora de les aules de forma constant. Des d’allà es difonen els materials per a Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP Bàsica i EOI perquè les famílies i l’alumnat puguen descarregar-los i fer les tasques a casa.