Gran dia per a les quintes en les festes d’agost de Morella

541
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les festes d’agost de Morella i els bous de Sant Roc continuen amb els carrers plens de gent, música i tradició. Així, la jornada d’ahir marcada pels dinars de germanor de quintes i quintos que omplien d’ambient els principals carrers de la ciutat. A més, la jornada acollia també el concurs de dibuix on les xiquetes i xiquets mostren com viuen aquestes festes.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacava que “estem vivint unes festes molt especials amb molta participació en tots els actes” i ha afegia que “es nota que hi havia moltes ganes de festes després dels últims anys marcats per la situació sanitària de la COVID-19 i les restriccions qui implicava”. L’edil explicava que “en les festes de Sant Roc hi ha activitats per a tots els públics com el concurs de dibuix per a les xiquetes i xiquets i on ens mostren allò que més els agrada d’estos dies i com els viuen”.

Cal recordar que des de fa anys, durant el matí es realitza el concurs de dibuix per als xiquets i xiquetes. Aquest ha comptat amb participants des de 3 fins a 11 anys. Es tracta d’un concurs que mostra la visió de les festes des de la perspectiva diferent dels més menuts i reflecteixen el que més els agrada de la festa morellana amb les seues imatges. Aquesta és una activitat original i divertida que ha concentrat a 40 participants en l’entrada de l’ajuntament per a dibuixar i pintar els bous, la Xaranga i la Perkutada o el Pregó, entre altres activitats festives que formen part de les festes d’agost.