La Mata programa la III Jornada Menstrua’t per a trencar tabús

58
PUBLICITAT

L’antic Ajuntament acollirà dissabte tres tallers amb l’objectiu d’aprendre de forma conscient i sostenible

L’Ajuntament de La Mata ha programat per al dissabte la III Jornada Menstrua’t amb l’objectiu de trencar tabús i aprendre de forma conscient i sostenible. L’antic Ajuntament acollirà tres tallers a partir de les 10.30 hores que serán gratuïts. Per a assistir és necessari inscriure’s al consistori, per QR o a través del formulari https://forms.gle/mEeGY4Ep3avmQrr59 

Així, Paloma Fernández Montoliu, instructora d’hipopressius i sol pèlvic, impartirà una classe sobre les claus dels abdominals hipopressius a partir de les 10.30 hores. A continuació serà el torn de la psicòloga, educadora social i terapeuta corporal Noemí Adell Simarro, que abordarà el taller ‘Autoestima: una mirada a través del cicle menstrual’.

A migdia està previst un dinar de sororitat amb un preu de 18 euros abans de reprendre l’activitat a les 16 hores, que serà la benvinguda a un espai de reunió “en el qual sentir-te segura, vista i escoltada”. Vanessa Vicente Altava, facilitadora de cercles de dones i terapeuta holística, serà l’encarregada de conduir l’espai.