Clausura Festival Música Vilafranca (1)

Vilafranca ha clausurat amb èxit la quarta edició del Festival de Música 775. La iniciativa s’ha consolidat en l’estiu de la localitat com una proposta cultural que reuneix a un nombrós públic al voltant de la música i diferents espais del municipi. Enguany la Casa de la Música, l’església parroquial, les sales gòtiques i la Casa de Cultura han acollit els cinc concerts que s’han desenvolupat.

El festival es va iniciar el dia 5 a l’església amb el cor de cambra Ad Libitum, dirigit per Francesc Gamón, que va interpretar obres de T. L de Victoria, C. Monteverdi i J. Rheinberger. El mateix dia 5 el concert del quintet de vent Ensemble Gounod va passar del Portalet de Sant Roc a les sales gòtiques de l’Ajuntament, i és que les tempestes a Vilafranca i a l’agost, sempre condicionen.

José Torres Trio va delectar als assistents al seu concert a la Casa de la Cultura. José Torres amb guitarra flamenca, Jasi Velasco amb viola i Karo Sampela amb bateria van fer les delícies del públic.

El diumenge dia 6 va continuar amb el Souvenir de Florència que va convertir la sala d’assajos de la Casa de la Música en una sala de concerts. Van actuar Fernando Pascual i Marcos Sanjuan amb violí, Isabel López i Víctor Portolés amb viola, Pere Joan Carrascosa i Jorge Fanjul amb violoncel interpretant obres de Borodin i Tchaikovsky.

El festival es va tancar amb L’Estança Harmònica a l’església parroquial de Santa María Magdalena que va interpretar obres de Haendel, Vivaldi i Telemann.