Tírig prepara una intensa agenda d'actes per Santa Bàrbara
Tírig prepara una intensa agenda d'actes per Santa Bàrbara

El pont de desembre arriba carregat d’actes a Tírig. Així, el municipi, entre les múltiples activitats programades celebrarà la festa de Santa Bàrbara la jornada del dissabte.

Els festejos de la setmana començaran el dijous a la nit, després del canvi de junta de l’Associació Cultural quan, sobre les 21.00 hores, tindrà lloc un sopar i un ball en el Pavelló Municipal. El divendres, amb motiu del dia de la Puríssima, hi haurà un parc infantil en la plaça del mercat al matí. A més, a la vesprada, a les 15.30 hores, se celebrarà el partit entre el C.F. Tírig i el Racing Club la Salzadella en el camp de futbol La Creu.

El dissabte serà el moment de retre homenatge a Santa Bàrbara. Per a açò, a les 11.00 hores començarà la romeria que partirà fins a l’ermita i a les 12.00 hores se celebrarà la missa. A continuació, es repartiran els panets beneïts, entorn d’uns 1.000, entre els assistents, un moment que estarà amenitzat pels ritmes de la banda municipal.
Veïns i visitants romandran a l’entorn de l’ermita per a gaudir d’un menjar de germanor.

A la nit, a partir de les 00.00 hores, els quintos han organitzat una discomòbil en el Pavelló municipal que posarà el fermall d’or a una setmana plena d’activitats.