El Govern Provincial ha aprovat el projecte de les obres d’ampliació de la carretera de la Mata al límit de la província

La Diputació destinarà prop de dos milions d’euros a millorar la carretera CV-120 que uneix la província de Castelló amb Terol. La Junta de Govern ha aprovat el projecte tècnic de les obres d’ampliació i condicionament del vial de La Mata al límit de la província amb l’objectiu de respondre a la demanda històrica dels veïns de la zona i millorar la seguretat viària.

El projecte té un pressupost total de 1.735.537 euros i ja està supervisat pels serveis tècnics de la Diputació.  El diputat delegat de Carreteres, Juan Bautista Juan considera que “es convertirà en un aliat de l’interior de la província i del seu teixit econòmic i laboral”. No en va, la millora de la carretera CV-120 millorarà les connexions entre dues províncies limítrofes “i que es retroalimenten amb empresaris i treballadors que diàriament travessen la frontera geogràfica entre Castelló i Aragó”.

També ha destacat que servirà per combatre la despoblació del món rural castellonenc així com per a igualar les oportunitats a tot el territori i consolidar la població de les zones rurals millorant la comunicació i els accessos als nuclis de població de diferents municipis.