Portsxinel·la triomfa als Ports
Portsxinel·la triomfa als Ports

Després del seu pas per deu localitats dels Ports -Vilafranca, Villores, La Mata, Olocau del Rei, Castell de Cabres, la Todolella, Cinctorres, Forcall, Morella i Castellfort- les vuit jornades de representacions de titelles de el II Festival Porstxinel·l’han sigut tot un èxit. Veïns i visitants han aprofitat les vacances de Setmana Santa per a gaudir de les diferents actuacions oferides per companyies nacionals i internacionals.

Així, i amb la vista ja posada en el certamen de 2019, en aquesta edició han actuat diferents companyies amb representacions de titelles dels més variat -s’han pogut veure marionetes japoneses, polichinelas o ombres entre altres- com han sigut La Pinzón (Colòmbia) i La Bottega Teatrale (Itàlia) a nivell internacional i de caràcter nacional La Pantomima, Pengim Penjam Titelles i L’Invisible Titelles (Catalunya), A la Sombrita Teatro (Andalusia), Títeres sin cabeza (Aragó) i les castellonencs Teatro de la Resistencia i Xarop Teatre.

A més, cal ressaltar el taller de titelles i la representació oferida pels alumnes del Col·legi Rural Agrupat (CRA) Cellumbres a Vilafranca en el qual els més xicotets van demostrar els seus dots en l’art de les marionetes.

Portsxinel·la triomfa als Ports
Portsxinel·la triomfa als Ports

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*