Bous i memorial Peüc i Manyà amb la Penya Taurina de Vilafranca el 31 de maig i l’1 de juny

81
PUBLICITAT

Vilafranca acollirà els dies 31 de maig i 1 de juny un cap de setmana en què els bous seran els principals protagonistes. Sense deixar de costat la festa i la música, la Penya Taurina de Vilafranca ha organitzat una programació per a tots els públics que es desenvoluparà a la plaça de la Constitució.

El cap de setmana començarà el divendres amb unes embolades infantils a les 22 h. Seguidament, es farà una exhibició d’emboladors amb bous de la ramaderia Hnos. Bellés. Participaran els emboladors de Vilafranca, emboladors B&I, de Benassal i La Iglesuela, emboladors La Contornà, de l’Alt Millars, i emboladors El Pilo, de Culla. A les 12 h de la nit començarà un memorial a la Disco-Pub Peüc i a la Disco-Pub Manyà amb DJ’s locals al Carrer Carles Salvador. Durant la nit ficaran música DJ P.J.R., DJ Tato, DJ Tatito, DJ Manchu i DJ David. Seguidament, la discomòbil Disconight s’encarregarà de fer que el cos aguante tota la matinada.

El dissabte començarà a les 12 h amb un matinal taurí amb vaques de Hnos. Bellés i amenitzat per la xaranga vilafranquina ‘Herederos del Conyac’. A migdia tindrà lloc una prova de bou cerril de la ramaderia Sancho Davila i, després, un dinar de socis al Parador. La vesprada s’iniciarà amb un corro de vaques de la ramaderia La Paloma, també amenitzat amb la xaranga. A les 19.30 h, es podrà gaudir de l’actuació de Rumba 13 al carrer Carles Salvador. Finalment, la nit començarà amb l’embolada del bou provat a la vesprada i amb l’actuació de ‘Los Simples’ i de Disconight, que tancaran aquest cap de setmana taurí de Vilafranca.