El PSPV de Morella denuncia l’augment de la llista d’espera del Centre de Dia mentre  està paralitzada l’ampliació

75
PUBLICITAT

Els socialistes lamenten que fa quasi un any que va finalitzar la primera fase de l’ampliació de l’edifici. La resta, que havia d’executar la Generalitat, està paralitzada

Els socialistes morellans han denunciat la paralització del projecte d’ampliació de les instal·lacions del Centre de Dia, que provoca que molta gent major, que precisa d’aquest servei,  no puga accedir al mateix. L’ampliació d’aquest centre ha de suposar la dotació de 20 places més, així com la creació d’uns 10 llocs de treball per a l’atenció dels usuaris.

Fa gairebé un any que es van acabar les obres de la primera fase i que van suposar l’adaptació de l’antiga Escola de Música de la localitat, recinte contigu al Centre de Dia, i “que no es pot posar en funcionament perquè la Generalitat no escomet la segona part del projecte que suposa la unió dels dos espais i eixamplar cuina i menjador”. Cadascun dels projectes contemplava una inversió de 250.000 euros i la primera fase ja va estar finalitzada per part de l’Ajuntament encapçalat pel PSPV Morella. Totes elles estaven finançades per la Generalitat Valenciana, “gràcies al govern del Botànic”, segons les mateixes fonts.

Des de l’entrada dels nous governs, tant municipal com autonòmic, “van passant els mesos, i com ja venim alertant, no s’executen les obres”. Des del PSPV es lamenta la “inacció de la Generalitat i la manca de reivindicació del govern municipal de Morella, al temps que mostrem la nostra preocupació davant d’una possible paralització definitiva”. 

El portaveu del PSPV de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que “per a nosaltres el benestar dels nostres majors sempre ha sigut una prioritat però lamentablement, amb els nous governs municipal i autonòmic, veiem que ara no és així”. “La llista d’espera no para de créixer i per tant són diverses les famílies que no poden gaudir d’uns necessaris serveis per al cuidat dels seus familiars”, lamenta.