Morella comença a instal·lar l’enllumenat de Nadal
Morella comença a instal·lar l’enllumenat de Nadal

S’apropen les festivitats de Nadal i Morella prepara els seus carrers per a lluir durant aquestes. Així, avui han començat les tasques d’instal·lació de les llums de Nadal que il·luminaran els principals carrers de la ciutat fins al 7 de gener.


D’aquesta manera, Morella engegarà aquestes característiques i decoratives llums amb una festa que recorre la ciutat amb la música de la batucada Perkutada l’1 de desembre. La cercavila eixirà des de Sant Miquel a les 20.15 hores i acabarà a la Plaça Colom on hi haurà un sopar popular i solidari.

Aquesta festa va nàixer després de la campanya que va realitzar Ferrero Rocher a la ciutat al Nadal de 2015. Així, cada any s’afegeixen més elements i es dissenya el recorregut de manera diferent. La il·luminació de Nadal engalana els carrers de Morella amb l’objectiu d’augmentar l’atractiu de la ciutat i potenciar el comerç local abans de les festes de Nadal.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “aquesta iniciativa va començar l’any passat amb molta acceptació i participació, per la qual cosa hem decidit continuar-la i oferir una gran festa que done inici al Nadal a Morella”.

Morella, amb el patrocini d’Electra Energia i la col·laboració d’Asetmico, fa possible gaudir de la festa i de la il·luminació de Nadal que acompanyarà a les llums monumentals de les muralles i el castell durant els mesos de desembre i gener.