Reunió Cursa de Vistabella

– La prova tindrà lloc el 5 d’agost i forma part per 4t any consecutiu del calendari de la Federació Espanyola de Muntanya

La Diputació de Castelló impulsa la Cursa per Muntanya de Vistabella com a part del seu projecte Castelló Escenari Esportiu per a dinamitzar els pobles de la província a través de l’esport. La prova, que tindrà lloc diumenge que ve 5 d’agost, forma part per quart any consecutiu del calendari oficial de la Federació Espanyola de Muntanya i Escalada i està organitzada per l’Ajuntament de Vistabella i el Club de Muntanya de la localitat amb el suport incondicional de la Diputació.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, s’ha reunit amb Rubén Porcar del Club de Muntanya de Vistabella, per a conèixer tots els detalls previs a la competició. “Estem davant una nova convocatòria en la qual els millors corredors del panorama nacional tornaran a gaudir a l’interior de Castelló del millor escenari esportiu. Els atractius naturals de Vistabella i la gran organització de la prova seran de nou el millor tàndem per a aquesta fórmula d’èxit”, ha indicat el diputat.

I és que cal tenir en compte que l’impacte turístic que té aquesta prova és molt important, doncs al voltant del 85% dels seus participants són de fora de la província, amb la qual cosa pernocten en el municipi i els seus voltants.

Característiques tècniques

Amb un límit de 600 participants, la Cursa per Muntanya de Vistabella es presenta amb un recorregut de 27 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positius, sobre un traçat molt complet, amb trams molt ràpids combinats amb zones molt tècniques i forts desnivells en la part final de la prova. És aquest peculiar traçat, a més de la riquesa natural de l’entorn i la gran quantitat de voluntaris del municipi, el que fa d’aquesta carrera una cita única amb l’esport de muntanya en la nostra província.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*