Gran victòria del juvenil del Vilafranca davant el líder de la categoria

627
C.F.Vilafranca
-Xavier Tena Vidal-
Els Juvenils del CF Vilafranca van jugar un de les millors partits de les últimes temporades al Serrito, per derrotar per 2-1 al líder Futur Castelló el dissabte 13 de desembre. Alineació: Enric Dols, Mateu, Victor Garcia, Bruno, Moha, Pau, Ivan Troncho, Enric, Ivan Monfort, Victor Pardo i Miquel.

També van jugar: Youness i Eric.
Gols: 1-0 Youness (78), 2-0 Miguel (82), 2-1 (85)
Els vilafranquins afrontaven el partit amb ganes encara que amb 2 baixes significatives com les de Javi i Sergi.Als 6 minuts, Enric va estar a punt de marcar, però la pilota va acabar al pal. Després els castellonencs van tenir una clara oportunitat amb bona actuació d’Enric Dols. Es podria dir que a la primera part, la trobada va estar bastant igualat. Al 28 un defensa visitant va treure una pilota quan ja entrava. Després del descans, els de Sergio Porcar i Carlos Barreda van ser bastant superiors al rival. Miguel va veure com li despejaven un baló baix pals amb el porter batut cap al minut 70. Youness al 78 marcava el 1-0 i Miguel de cap al 82 augmentava l’avantatge. Al 85, l’única arribada perillosa del Futur Castelló en una falta lateral el posterior remat de cap signifcava el definitiu 2-1. Així gran alegria al Serrito, i el Juvenil continua imbatut a casa. El proper dissabte 20 de desembre, últim partit de l’any al camp del Borriol B a les 16’00 hores.