Barreres festes Morella (2)

– Els actes taurins de les festes acaben sense incidències

– La jornada d’avui destaca per la xerrada de Xavi Querol Qualitat de l’aire i ozó troposfèric i la representació teatral Apadrina un valencià de Ferran Gadea

– Les activitats per als xiquets i xiquetes han estat protagonistes durant tots els matins de les festes

Morella acaba els actes taurins de les festes d’agost sense incidències. Des del diumenge fins al dijous Morella ha viscut els dies de bous amb intensitat i han destacat per transcórrer amb normalitat sense cap incident greu en entrades, vaques al carrer i bous embolats. D’aquesta manera, l’ajuntament fa un balanç positiu d’aquestos dies amb l’elevada participació en totes les activitats programades. Cal recordar que s’han acabat els dies de bous, però les festes continuen fins al diumenge amb diferents activitats culturals, infantils, esportives i tradicionals.

La jornada d’avui destaca per la xerrada de Xavi Querol, Qualitat de l’aire i ozó troposfèric, que tindrà lloc a les 19.00 hores a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella. A més, a la nit esta programada la representació teatral Apadrina un valencià a càrrec de Ferran Gadea, a les 23.00 hores al Teatre Municipal.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “hem tingut uns dies de bous sense incidents a Morella, així el balanç que fem d’aquestos dies és positiu ja que han sigut jornades intenses i amb elevada participació”. A més, l’edil ha comentat que “les activitats continuen fins al diumenge i avui s’ofereix la xerrada de Xavi Querol sobre l’ozó troposfèric i la representació teatral de Ferran Gadea, Apadrina un valencià”.

Finalment, Rocío ha volgut agrair a totes les entitats i associacions que han participat en els dies de bous com la Penya el Bou, els Quintos i Quintes 2017, la Xaranga de Morella i la batucada Perkutada, així com, també, a la brigada municipal que ha desenvolupat tasques de neteja especials durant aquesta setmana”.