Els xiquets i xiquetes de Morella proposen millores a les Corts Valencianes
Els xiquets i xiquetes de Morella proposen millores a les Corts Valencianes

El Consell de la Infància de Morella ha visitat avui les Corts Valencianes per tal de participar al Fòrum Infantil d’Unicef i contribuir de la nova llei de la infància. Així, l’alcalde, Rhamsés Ripollés i la regidora dEducació i Joventud, Judit García, han acompanyat al Consell per a recolzar-lo i mostrar la importància que té aquest a la localitat. D’aquesta manera, la jornada ha servit per a debatre sobre les preocupacions dels xiquets i xiquetes, fomentar el diàleg i posar en valor el dret a la participació de la infància.

García ha destacat que “el Consell de la Infància és molt important i actiu a Morella i trasllada moltes propostes des del punt de vista dels xiquets i xiquetes de la ciutat”. A més, l’edil ha comentat que “aquesta visita serveix per a visualitzar el dret de la participació de la infància i veure les preocupacions que tenen”. García ha explicat que “el Consell de la Infància de Morella ha preparat un manifest i ha traslladat diferents propostes en el Fòrum on han participat totes les Ciutats Amigues de la Infància de la Comunitat Valenciana”.

El Consell de Morella ha acudit a aquesta activitat junt als consells d’Alzira, Quart de Poblet, Mislata, Torrent i Sagunt com a Ciutats Amigues de la Infància per UNICEF de la Comunitat Valenciana. Així, totes les localitats han traslladat les propostes i opinions sobre la nova llei de la infància.