DiaDia

L’Associació Sonoré va organitzar dues actuacions per al 25 i 26 d’agost, en coincidència del cap de setmana més assenyalat de l’any, en què se celebra la festivitat de “L’Anunci”, festa que es realitza cada sis anys.
El saxo de Luca Roseto i l’acordió de Carmine Ioanna van encantar al públic de Morella el divendres 25 en el seu concert que van oferir als porxes del Carrer Blasco de Alagón. Les peces que van interpretar van ser una selecció d’obres del seu últim CD jazz “Irpinia”, a més d’una inesperada sorpresa final, que va consistir en la interpretació de la dansa morellana “La Corronquina”, versió que ells mateixos van adaptar i van improvisar per fer l’ullet al públic morellà, que va quedar entusiasmat amb la seua actuació.
D’altra banda, el pianista albanès Lodi Luka i el clarinetista Antonio Serratore van omplir el Teatre Municipal en un concert molt variat entre transcripcions de temes d’òpera, composicions del mateix pianista i música popular de l’est d’Europa; músics que van arrencar nombrosos ¡bravo! entre el públic que va quedar emocionat. Quatre consolidats artistes que ens han fet gaudir amb la seua professionalitat musical.
Morella Sonora torna el 9 de desembre amb els flautistes Francesco Llit, Francesco Mannis i la pianista Elena Aguilar. Interessantíssima formació que interpretarà repertori original.