El Juvenil del Vilafranca s’imposa al Benicàssim amb una gran segona part (4-3)

648

Els juvenils del Vilafranca van derrotar 4-3 a l’Benicàssim en el matí del dijous 8 de desembre, en el partit que es va ajornar el dissabte 26 de novembre.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Jesus, Mateu, Carlos, Pau, Enric, Borja, Gabi i Youness.

També van jugar Izan i Alejandro.

Gols: 0-1 (9), 1-1 Youness (17), 2-1 Gabi (26), 2-2 (31), 2-3 (33), 3-3 Enric (70), 4-3 Manel (84)

La primera part va ser molt boja. Al minut 4 penal per als locals i Enric enviava al travesser. 5 minuts més tard els visitants marcaven el 0-1. El Vilafranca va reaccionar i després d’un clara ocasió del Benicàssim, van arribar els gols de Youness i Gabi en els minuts 17 i 26 que li donaven la volta al marcador. No obstant això, el Benicàssim amb 2 pilotes en llarg tornava a posar-se per davant amb 2 gols als minuts 31 i 33.

La segona meitat, els locals van eixir molt més enxufats i van dominar el partit amb bon joc per bandes. Fruit d’aquest domini va arribar el 3-3 al 70, amb un xut des de fora de l’àrea de l’Enric. Després Borja va enviar una pilota al pal. Manel de cap al minut 84 certificava la victòria i als minuts finals, Gabi va poder marcar però la pilota va anar al pal i el Benicàssim va tenir la seva opció en una rematada de cap a servei de córner que va sortir desviat per poc.