El juvenil del Vilafranca pateix un càstic massa dur als últims minuts

654
C.F.Vilafranca

-Xavier Tena Vidal-

Marcador bastant enganyós ( 7-2 ) el que va reflectir el partit que el juvenil va jugar al camp del Benicense el dissabte 15 de febrer.

Només hi havia 11 jugadors disponibles : Pablo Camañez , Alex , Moha , Bruno , Pablo Pitarch , Ivan Monfort, Mateu , Sergi , Nicolas , Enric i Guillem .

Els vilafranquins van eixir ben ordenats en defensa en els primers 20 minuts . El Benicense dominava la possessió de la pilota tot i que sense crear massa perill sobre la porteria vilafranquina . Al 25 , un llançament de falta directa suposava el 1-0 . Després, els visitants es desajustaron una mica en defensa i el Benicense trobar espais amb força ocasions de gol i 3 gols que deixaven el marcador 4-0 al descans .

A la segona meitat , els de Anselmo Martínez van sortir forts i van crear oportunitats per marcar. Guillem anotava el 4-1 i 3 minuts després al 72 arribava el 4-2 amb un llançament de falta des de lluny de Pablo Pitarch que superava al porter local per alt .

Als últims minuts , una sèrie de jugades amb mala fortuna a l’hora de despejar dels jugadors vilafranquins dins la seva àrea , van propiciar 2 gols fàcils dels locals que van marcar el 7-2 definitiu a l’última jugada del partit .

El proper dissabte 22 de febrer, partit al Serrito davant el Peníscola a les 4 de la vesprada.