Vistabella obre la temporada de la tòfona de Trufcas amb una jornada de truficultura

705
PUBLICITAT

L’associació de truficultutors de Castelló Trufcas inaugura la temporada de la tòfona 2021-2022 amb un taller de truficultura a la localitat de Vistabella. Aquest tindrà lloc el proper 12 de novembre entre les 18h i les 20h a l’antiga presó i comptarà amb la ponència de l’enginyera tècnica forestal Rocío Moliner Montserrat. L’esdeveniment estarà centrat en l’esferificació de les espores a través d’un taller teòric i pràctic. L’acte compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vistabella.

Cal tenir en compte que les places són limitades i que es donarà prioritat als socis de l’associació. Les persones interessades hauran de formalitzar les inscripcions a través del telèfon de l’associació 620 42 01 50 o per correu electrònic trufcas@gmail.com.

A banda de l’edició a la localitat de l’Alcalatén, Trufcas també ha presentat el calendari mensual de cursos que tindran lloc arreu de la província. Així, el 26 de novembre n’hi haurà un a Benassal, el del desembre tindrà lloc a Castelló, el 21 de gener es desplaçaran fins a Villanueva de Viver, al febrer pujaran a Vilafranca, l’11 de març serà a San Vicente de Piedrahita i el cicle es tancarà el 9 d’abril a El Toro.

Calendari de cursos 2021-2022