Vilafranca viu un cap de setmana on la música ha sigut la protagonista

475
Spanish Brass
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 8a edició del Festival de Música 775, que ha estat caracteritzat per les sorpreses i l’adaptació dels espais dels concerts.

El concert del divendres de Marc i Sofia Monfort no es va poder dur a terme. Per tant, el primer acte del festival fou el Cine a la Fresca, on es va projectar la pel·lícula musical Fantasia Disney 2000 a la Plaça de Bous.

El dissabte, Karla Martínez fou la primera en amenitzar el matí amb el seu piano, va tocar obres des de Chopin fins Liszt. Aquesta mateixa vesprada, la cantant Javiera Bobadilla “La Pájara” va haver d’actuar a la Casa de la Cultura en lloc de Les Coves de Forcall, com estava plantejat. A més, el moment abans de començar la llum se’n va anar a causa de la tempesta, van haver d’encendre ciris i es va cantar sense amplificació, fet que va construir un moment molt més íntim i emocionant.

El concert de la nit del dissabte també va sofrir un canvi de lloc a causa de la pluja, en lloc de realitzar-lo a la Plaça de l’Església es va realitzar a la Casa de la Cultura, on el públic va poder gaudir dels violins d’Evgenia Epshtein i Fernando Pascual, de la viola d’Arturo Millán, i dels violoncels de Vida Vujic i Pere Joan Carrascosa.

El diumenge de matí, el trombonista Rubén Prades i la pianista Karla Martínez van delectar el públic de la Casa de la Cultura amb obres de Guilmant, Bozza o Dutilleux. I per a tancar el cap de setmana, el quartet de vents Spanish Brass també va haver de canviar la localització del concert de la Casa de la cultura a la Plaça de l’Església.