Vilafranca viu hui el dia dels xiquets i de les disfresses

411
PUBLICITAT
-Ahir es va celebrar la jornada en honor al patró Sant Roc

Els xiquets i xiquetes de Vilafranca esperen amb ganes la programació d’aquesta jornada. I és que ja a les 10:30 hores podran córrer en el “encierro” infantil que organitza el Club Taurí des de la seua seu. Després, els més petits aprendran nocions de toreig dels mestres Abel Valls, Alejandro Rodríguez i Juan Sarrión.

I a la vesprada a les 17 hores tindrà lloc la desfilada de disfresses infantils. Arrancarà des de la plaça de bous i anirà fins l’Avinguda del Llosar. L’ambient està garantit amb el grup d’animació “La Xalera”. Després, la gran festa de inflables, la discomòbil infantil, el berenar i el sorteig d’una bicicleta i un patinet, completarà la diversió. Les disfresses, tant infantils com d’adults, estan organitzades per “La Xalera” i el “Capsigrany”. El bou embolat infantil en la plaça En Blasc, de la mà del Club Taurí Vilafranca, tancarà els actes infantils.

I a les 24 hores, arribarà la desfilada de disfresses per als majors. La xaranga “Herederos del Coñac” ambientarà l’acte des de la Tasca fins a la Plaça de Bous. Allí continuarà la festa amb l’orquestra “Kinky-Band” i la discomòbil “Eclipse”.

Vilafranca va viure ahir dimarts la festivitat de Sant Roc i la jornada dedicada a la gent gran. Al matí va tenir lloc la diana i cercavila de la Unió Musical de Vilafranca, la missa major en honor al patró, la processó pels carrers habituals i l’homenatge a la persona més major del poble, que va estar amenitzat pel Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca.

El Parador de Festes va acollir després el dinar de germanor per a la gent gran que organitza l’Ajuntament de Vilafranca. El duo “La Clave” va posar la música.

I a la vesprada en la Tasca, el Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca va oferir una actuació amb la participació del famós cantador Fernando Checa. A més, a la nit van fer una ronda i bureo popular pel casc antic. També va haver temps per al Rosari de Sant Roc que van organitzar els majorals d’enguany.