Vilafranca estrena piscina amb un dia de portes obertes, amb galeria de fotos

619
Piscina de Vilafranca
PUBLICITAT

-Diadia-

Vilafranca estrena piscina. La nova instal·lació ha suposat la reducció del got existent, el canvi del sistema de depuració i la instal·lació de gespa artificial per les vores. La inversió ha estat de més de 100.000 euros, finançats amb càrrec als diners de compensació eòlica que arriben als pobles. S’han destinat dos anualitats. 

Avui Esport i Diversió, empresa encarregada de les piscines de la Vila ha organtizat una jornada de portes obertes. L’actuació del pallaso Nandet i castells umflables han estat algunes de les atraccions, a més de les entrades gratuïtes.

Els regidors de PSPV i Compromís de l’Ajuntament de Vilafranca han assistit a esta jornada de posada de llarg. La nova piscina s’ha construït sobre l’existent. S’ha reduït la seua capacitat i profunditat fins un màxim de 1.70 centímetres. La instal·lació estarà oberta fins l’1 de setembre, tot i que dependrà del temps. L’abonament tindrà un preu de 18 euros per als menors de 12 anys. Els majors d’esta edat hauran de pagar 30.  La piscina compta amb servei de bar i taules. Esport i Diversió programarà activitats complementàries per dinamitzar la instal·lació. Cinema o música seran part de l’oferta.