Vilafranca Espai de Comerç: Milian Electrodomèstics

454

Milian Electrodomèstics és una de les primeres botigues d’electrodomèstics i servei de reparació de la comarca. El 1967, Enrique Milian, un dels primers radiotècnics titulats de l’estat, iniciava aquesta aventura amb la venda i reparació de televisions, ràdios i antenes. Després Alfons Milian i Margarita Fortanet van prendre el relleu i des de fa 4 anys, Marta Milian i Carlos Palomo continuen al front de l’establiment, sent la 3a generació.

A Milian Electrodomèstics, al carrer Valentí Montoliu, 16 de Vilafranca, podem trobar electrodomèstics de totes les games, productes d’electrònica, informàtica i telefonia. Paral·lelament són servei de reparació d’electrodomèstics i especialistes en instal•lacions d’antenes. A més són punt de distribució de telefonia mòbil i fibra de les operadores Digimobil i O2.

Podeu trobar més informació sobre la botiga i els serveis que ofereix visitant les xarxes socials (Facebook i Instagram) @MilianElectrodomestics i a través de la pàgina web www.milianelectrodomestics.com.