Vilafranca es vesteix de violeta pel 8M

92
PUBLICITAT

L’Agència d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha preparat una sèrie d’actes per al 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Sota el lema ‘Jo soc la meua prioritat’, es duran a terme diverses activitats que commemoraran aquest dia de reivindicació.

La jornada començarà amb una manifestació, que eixirà des del CEIP Don Blasco de Alagón i arribarà a la Casa de la Cultura. Allí es llegirà el manifest i es realitzarà una performance de la cançó ‘Lisístrata’. Finalment, Kancaneo Teatro farà un teatre d’improvisació, anomenat ‘+D2 Impro’.

A més, al llarg de tot el mes de març també es porten a terme diverses activitats emmarcades en aquest dia. El dia 10 es farà un taller de moviment conscient, el dia 14 tindrà lloc la xarrada ‘Dones grans. Noves mirades’, i el dia 22 es realitzarà una jornada d’emprenedoria ‘Inquieta’

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es convida a tots els veïns, veïnes i visitants a participar en aquestes jornades. També, s’anima a tota la població a participar en la manifestació. L’Agència d’Igualtat de l’ajuntament agraeix la col·laboració de la població a través del grup “Punt Violeta” i a la iniciativa i creativitat de l’equip del CEIP Don Blasco de Alagón.