Vilafranca entregarà la Medalla de la Vila a l’Associació de Pensionistes i Jubilats Francolí

687
PUBLICITAT

-L’alcaldessa ho ha comunicat a la Junta Directiva de l’Associació

L’Ajuntament de Vilafranca ha concedit la Medalla de la Vila a l’Associació de Jubilats i Pensionistes Francolí. L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, ho ha comunicat a la Junta Directiva de l’Associació.

La Medalla de la Vila és el màxim distintiu que entrega l’Ajuntament de Vilafranca a aquelles persones o entitats que destaquen pel seu compromís amb la localitat. L’alcaldessa ha destacat que “des de que es va fundar en 1980 l’associació de pensionistes i jubilats Francolí sempre s’ha caracteritzat per representar als majors del nostre poble. A més, en els últims anys el seu paper actiu en la dinamització de la vida dels pensionistes i jubilats és cada vegada més palés. Una mostra són ‘Les Jornades de la Gent Gran’, que suposen una setmana d’activitat cultural per a tots els associats”.

Els membres de la Junta Directiva han agraït el premi i l’han transmés a tots els socis en la seua assemblea anual. Han mostrat la seua satisfacció perquè “es reconeix la labor de moltes juntes directives i socis que des de principis dels huitanta han treballat per a donar visibilitat i fomentar l’activitat social entre els majors de la vila”.

Cal recordar que a la Casa Social l’Ajuntament ofereix als majors un espai per al seu bar i saló de reunions. Així mateix el consistori propícia l’organització de la ‘Setmana de la Gent Gran’.

Silvia Colom ha incidit en què “els majors i la seua qualitat de vida són un pilar fonamental per a Vilafranca. De fet per a ells es va pensar la Residència de Majors i el Centre de Dia i també en ells hem pensat amb serveis com a transport a demanda. Serà un honor per a Vilafranca entregar la Medalla de la Vila a l’associació que compta amb més de 400 integrants, sent la més nombrosa de la localitat”.

El lliurament de la Medalla de la Vila tindrà lloc el pròxim dia 18 de febrer, amb motiu de la commemoració del 784 aniversari de la Carta Pobla de Vilafranca. En l’acte també es farà lliurament del Premi d’Investigació Explorador Andrés.