Vilafranca dona la benvinguda al 2024

120
PUBLICITAT

Ja ha arribat el 2024, i veïns, veïnes i visitants de Vilafranca han donat la benvinguda al nou any amb festa i música. Un cap de setmana de ‘tardeos’, orquestres i discomòbils ha sigut l’encarregat de dir adeu al 2023 i obrir les portes al 2024.

El dissabte dia 30, vilafranquins i vilafranquines van poder gaudir de versions de les cançons més famoses amb el ‘tardeo’ del grup ‘La Kinky Band’ durant la vesprada. L’Ajuntament de Vilafranca, l’A.M.P.A. de l’IES, el Club de Futbol de Vilafranca i el Club de Futbol Els Ports van fer possible aquesta actuació que va fer ballar a tots els que estaven al Parador. El dia 31, a la vesprada, també es va poder gaudir d’un altre tardeo.

A més, aquest dia es va portar a terme la tradicional cursa ‘Sant Silvestre’, on els i les més esportistes van córrer arreu el terme municipal vilafranquí. David Prades i Mireia Briones es van proclamar guanyadors de la cursa, mentre que Marcel Pitarch i Martina Fabregat van quedar subcampions, i Àlex Pons i Laia Fabregat van ser els tercers classificats. En aquesta cursa no van faltar les rialles i les disfresses de Nadal, que ja són tradicionals en aquesta carrera.

La nit de Cap d’Any va estar protagonitzada per les campanades. Tan vilafranquins i vilafranquines com aquells que van acudir al municipi a passar aquesta nit especial, es van ajuntar al campanar per menjar-se les tradicionals 12 baies de raïm a ritme de les primeres campanades de l’any 2024. A més, els més joves van amenitzar el moment amb música. Finalment, la gent es va ajuntar al Parador per a gaudir de l’actuació de l’orquestra ‘Código’ i de la discomòbil ‘Disconight’ fins que el cos va aguantar.

Així doncs, vilafranquins, vilafranquines i visitants van acomiadar l’any 2023 i van donar la benvinguda al 2024 a ritme de la música i demanant els seus més apreciats desitjos per a aquest nou any que acaba d’entrar.