Vilafranca continua amb les mesures extraordinàries contra el coronavirus i posa de text la retaila de mesures

356
PUBLICITAT

Per recomanació del comité d’experts de la Generalitat es prorroguen fins a l’ *1 de març* les mesures #COVID19 vigents:

🏘️ Limitació de reunions de convivents a les cases
👥 Reunions de fins a 2 persones
🚧 Tancament perimetral de la Comunitat Valenciana i de les ciutats de més de 50.000 habitants (en cap de setmana)
🍷 Tancament de l’hostaleria. Només serveis per a emportar
🛍️ Comerç obert fins a les 18 hores
🌜 Confinament nocturn de 22 a 6 hores
🏀 Tancament de les instal·lacions esportives

Després de prorrogar les restriccions per part de la Generalitat Valenciana, *L’Ajuntament de Vilafranca* continua amb les següents mesures per a previndre l’expansió del virus al poble:

📖📚 – Continua tancat al públic la sala de lectura i estudi de la biblioteca municipal, només estarà oberta per a préstecs i retorn de llibres amb cita prèvia al telèfon 964440814, en l’horari habitual.

❌📝-Continua tancat l’espai jove i la Casa de la Cultura. Els edificis municipals on es realitzen classes, cursos i activitats es realitzaran via online. (Aules de formació, Casa de la Cultura, Casa de la Música, etc…)

❌-Es tanca al públic la Tourist Info Vilafranca. Només hi haurà atenció per mail, vilafranca@touristinfo.net, i per telèfon 96441432, divendres i dissabte, de 10 a 13:30 h. i de 16 a 18 h., i diumenge, de 10 a 13:30 h.

❌- No hi haurà visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l’Església i l’Ajuntament

❗📞 -Es donarà preferència a l’atenció telefònica a les oficines municipals. En cas de requerir-se atenció presencial es farà demanant cita prèvia al telèfon ☎️964441004

❌⛹️‍♀‍⛹‍-Es tanquen totes les instal·lacions esportives

❌🎠-Es tanquen tots els parcs infantils

😷🤲-Seguim demanant el compliment de totes les mesures de prevenció: mascareta, distància i rentat de mans. Les persones infectades i contactes han de guardar el confinament establert per Sanitat.

🔍⚠️-L’Ajuntament continua realitzant les desinfeccions als edificis i espais públics