Vilafranca coneixerà les aus amb Joan Castany

122
PUBLICITAT

Joan Castany és un doctor en Biologia amb un gran bagatge en estudis d’aus arreu la província de Castelló. Actualment, està instal·lat a Vilafranca fent un dels seus estudis i anellaments sobre les aus d’aquest territori. El primer cap de setmana d’octubre, veïns i veïnes de Vilafranca podran gaudir del coneixement d’aquest biòleg, que endinsarà els participants en aquest món.

El divendres dia 6, Joan Castany oferirà la xarrada ‘Altres maneres d’apropar-nos a les aus: des de la ciència’, on contarà, d’una manera més apropada a la ciència, quines espècies d’aus es poden trobar pel territori, com es treballa per a estudiar-les, i molts aspectes més que aportaran un aprenentatge a tota aquella persona que hi assistisca.

Seguidament, el dissabte dia 7, la jornada es desenvoluparà a l’Alberg La Parreta, on es podrà assistir a una posada en pràctica d’anellament d’aus. S’observarà amb quines ferramentes es treballa, com fan ús d’elles, com arrepleguen les dades, què signifiquen aquestes, etc.

Amb aquestes jornades, es pretén donar a conéixer millor el món de les aus i aconseguir la gent puga, científicament, saber com s’estudien les aus i quins mètodes tenen per a treballar. A més, es tindrà el gran honor de comptar amb Joan Castany, que ens relatarà la seua llarga experiència en aquest món, ja que és una de les persones amb més experiència en estudis i anellament d’aus de tota la província.