Vilafranca celebra el Llosar i diu adéu al Parador de Festes

447
Vilafranca celebra el Llosar i diu adéu al Parador de Festes
Vilafranca celebra el Llosar i diu adéu al Parador de Festes
PUBLICITAT

El cap de setmana vinent Vilafranca viurà la celebració de la festivitat de la patrona del municipi, la Verge del Llosar. El divendres la Unió Musical de Vilafranca desfilarà en la tradicional cercavila i el dia 8 despertarà als veïns en la diana. Després se celebrarà la jornada religiosa, en la qual segons el costum, s’eixirà en processó des del municipi fins a l’ermita on se celebrarà una missa. A la vesprada, després de la novena, tindrà lloc el tradicional concert de la Unió Musical de Vilafranca, previ al retorn de la processó. A la nit es dansarà el Ball Pla.

-Festa en el Parador de Festes
Eixe mateix dia 8 Vilafranca s’acomiadarà l’antic Parador de Festes amb una gran festa. L’edifici, anteriorment una nau tèxtil, ha sigut el centre de la festa en la localitat des de 1989.

La Comissió de Penyes ha organitzat la festa ‘Maquíllate Chiquilla’ amb multitud d’activitats. Veïns i visitants podran gaudir d’un festival pop-rock amb música en directe i les veus de Víctor Torres i Peter Blake, pluja de confeti i de globus, animació, ball amb la disc-mòbil Bandalay i molt més.

Assenyalar que els organitzadors són la Comissió de Penyes 2017 i que la barra anirà a favor del Club Ciclista Picaio, el Club de Frontenis i el Club de Futbol.