Vilafranca celebra el dissabte l’actuació de Santero y Los Muchachos, una de les bandes de rock amb major èxit i projecció del panorama musical estatal

84
PUBLICITAT

• El grup, que ha presentat “Royal Cantina”, el seu tercer disc, ha col·laborat amb músics de l’esfera nacional i internacional de la talla d’Ariel Rot (Tequila), Carlos Tarque (M Clan) o Leiva.

• El concert serà a les 19 hores a la Casa de la Cultura de Vilafranca.

• Les entrades, de 5 euros, poden comprar-se anticipadament en l’Oficina de Turisme de Vilafranca o en la taquilla el dia del concert.

Vilafranca celebrarà el dissabte 26 de maig l’actuació excepcional del grup de rock valencià Santero y Los Muchachos a la Casa de la Cultura, a les 19 hores.

Es tracta d’un concert únic en el qual la banda interpretarà, entre altres, temes del seu tercer i últim treball “Royal Cantina”, un doble disc on combinen sons acústics i íntims amb produccions més elèctriques i potents, que els ha portat a girar per tot el país, i a penjar el cartell de complet al gener en el Palau de les Arts de València. Durant l’any passat a més 2023 la banda va realitzar diversos concerts a Mèxic.

Santero y Los Muchachos és una de les bandes amb major creixement i projecció en els últims anys. El grup el forma per Miguel Ángel Escrivá, veu; Joseman Escrivá, guitarra i cors; Soni Artal, guitarra i cors; i Marc Guardiola, bateria i cors, músics de sòlida trajectòria que van militar anteriorment en bandes com La Pulquería, Madnoise, Absenta o Badlands, entre altres.

Després de la seua exitosa irrupció musical amb “Ventura”, el seu primer elepé, en 2017, el seu segon treball “Ríoflorido” va confirmar als valencians i el seu rock reposat com una de les formacions més aclamades en l’escena estatal. “Royal Cantina” és el tercer àlbum en la discografia d’aquesta banda.

Durant la seua llarga i fructífera trajectòria, el grup ha col·laborat amb músics de l’esfera estatal i internacional de la talla d’Ariel Rot (Tequila), Carlos Tarque (M Clan) o Leiva.

Les entrades per a l’actuació de Santero y Los Muchachos a la Casa de la Cultura de Vilafranca tenen un preu únic de 5 euros.Els tiquets poden comprar-se en l’Oficina de Turisme de Vilafranca o, el mateix dia del concert, en la taquilla de la Casa de la Cultura del municipi.