Vilafranca celebra amb èxit la festa de Sant Cristòbal

81
PUBLICITAT

El passat cap de setmana, Vilafranca ha celebrat la tradicional festa de Sant Cristòbal, que marca l’inici de l’estiu en la localitat. Unes jornades plenes d’actes i devoció han ajuntat a vilafranquins i vilafranquines, que han gaudit de la festa en honor al patró dels conductors.

Els actes van començar dissabte amb el dinar de socis al Parador de Festes, on els i les assistents van poder degustar un deliciós menú amb carrillera com a plat principal. A la vesprada, la plaça de bous va ser l’escenari d’una capea. La nit va continuar amb el tradicional Ball Pla a la plaça d’En Blasc, i va finalitzar amb la música de la Monkey Band i de DJ Sergi al Parador de Festes.

Diumenge, la jornada va començar amb la devoció al sant. A les 10 del matí, va eixir la processó de Sant Cristòbal des de la plaça d’En Blasc fins a l’ermita de la Mare de Déu del Llosar. Allà, es va celebrar la missa en honor al sant i es va procedir a la benedicció dels vehicles, un dels actes més emblemàtics d’aquesta festa.

Aquesta celebració ha estat possible gràcies a la gran dedicació i treball de la Majoralia de Sant Cristòbal 2024, així com a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i dels comerços del municipi.