Vilafranca aposta per la literatura amb el Festival ‘Los libros incorrectos’

97
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana, del 21 al 23 de juny, Vilafranca es convertirà en un punt de trobada per a tots els amants de la literatura amb la celebració del festival ‘Los libros incorrectos’.

La programació inclou una àmplia varietat d’activitats, com ara taules redones, tallers, presentacions i cinefòrums. Entre els autors convidats hi ha figures reconegudes com ara Luna Miguel, Fernanda García Lao i Bàrbara Blasco; i escriptors locals com Ruth Sancho o Valentín Miravet.

El festival arrancarà el divendres 21 de juny amb una benvinguda a la Casa Social, seguida d’una taula redona amb Luna Miguel, Fernanda García Lao, Ernesto Castro i Bárbara Blasco. La jornada culminarà a les 22 h amb un cinefòrum a l’Alberg La Parreta amb Jesús García Cívico.

El dissabte començarà amb un taller amb Fernanda García Lao al Mas dels Armelers. Aquest anirà seguit d’un taller d’escriptura creativa amb Javier López Menacho a l’Alberg La Parreta i d’una taula rodona amb autors locals a la Casa Social. A la vesprada, tindrà lloc un nou taller amb Luna Miguel al Mas dels Armelers i un altre amb Kike Parra a l’Arborétum, on s’aprendrà de poesia i natura. A les 20 h es durà a terme el concurs de relats incorrectes amb Alberto T. Blandina a la biblioteca. Finalment, a la nit hi haurà micro obert a la plaça de l’Església.

El diumenge al matí Bárbara Blasco oferirà un altre taller al Mas dels Armelers. Al migdia, el festival tancarà les portes amb un aperitiu i amb l’acte de clausura oficial del festival.