Vilafranca acull un any més el teatre del festival Reclam

539
PUBLICITAT

-El dissabte dia 12 a les 19h a la Sala Carles Pons arriba “De todas las bellas, las más bellotas”

La sala Carles Pons de la Casa de Cultura de Vilafranca torna a acollir aquest any una de les obres del festival de teatre Reclam. Un any més l’Ajuntament de Vilafranca i l’UJI col·laboren per fer possible l’arribada del festival a la localitat dels Ports. Vilafranca és l’únic poble dels Ports i l’Alt Maestrat que acull el Reclam.

Aquest any arriba l’obra de “De todas las bellas, las más bellotas”. La representació tindrà lloc el dissabte dia 12 a les 19h. Es tracta d’una obra per a majors de 12 anys.

Sota la direcció de Lucas Escobedo i la direcció musical de Tere Núñez les actrius creadores són Claudia Zucheratto, Elena Donzel i Jimena Cavalleti. Les “bellotes” són tres dones que expressen amb música el que els inquieta de vida i a mort. Per primera vegada aconsegueixen presentar les seues cançons i celebrar amb el públic una gran festa.

Es tracta d’una trobada en què el motor és la música, el vehicle el riure i el combustible l’humor, transformant l’interior i l’exterior de tots els que l’han viscut.