Vilafranca acomiada el 2023 amb festa, esport i música

121
PUBLICITAT

Veïns i veïnes de Vilafranca diuen adeu al 2023 amb diverses activitats que tanquen l’Agenda Activa de desembre. Un ‘tardeo’, un concert, una festa i una cursa seran les protagonistes de donar per conclòs aquest any.

La vesprada del 29 tindrà lloc el clàssic concert de nadales de Dolces Cançons, a la Casa de la Cultura, que amenitzarà la vesprada del divendres amb les nadales més conegudes que faran cantar al públic.

Seguidament, el dissabte 30 es portarà a cap un ‘tardeo’. El grup de versions La Kinky Band serà l’encarregat de fer ballar a tot aquell que passe pel Parador a partir de les 18 h. Aquest acte és organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, l’A.M.P.A. IES, el C. F. Vilafranca i el C.F Els Ports.

Finalment, l’últim dia de l’any començarà amb la típica cursa Sant Silvestre, que tindrà lloc a les 17 h a la Plaça d’En Blasc com a punt de partida. Ací, els i les més esportistes tancaran l’any donant una volta pel terme de Vilafranca. Seguidament, a les 18.30 h començarà un ‘tardeo’. I per acabar, es faran les 12 campanades de la nit de Cap d’Any al campanar, que aniran seguides per l’actuació de l’orquestra ‘Código’ i de la discomòbil ‘Disconight’ al Parador.

Així doncs, vilafranquins, vilafranquines i visitants podran gaudir d’un tancament d’any emocionant rodejats dels seus més propers, cantant, ballant i passant-ho molt bé.