Victòria amb esforç i patiment del Vilafranca davant el Rosell

612

El CF Vilafranca va tornar a guanyar després de molts partits sense fer-ho, després de derrotar 2-1 al Rosell a El Serrito el diumenge 13 de desembre.

Alineació: Vidal, Fermin, Javi Nadal, Alejandro, Hector Artola, Andreu, Nicolas, Javi Prades, Aitor i Pablo Andres.

També van jugar Pablo Pitarch, Edo, Adrian Andres i Cesar.

Gols: 0-1 (14). 1-1 Pablo Andres (42), 2-1 Javi Prades (57)

Primers 30 minuts bastant dolents dels vilafranquins en què el Rosell va marcar el 0-1 al minut 14. Els visitants van tenir alguna ocasió per marcar el 0-2 amb tirs fluixos a les mans de Vidal. Pablo Andrés a 3 per al descans aconseguia l’1-1 després d’un rebuig a l’àrea.

A la segona meitat, els de Francis Roig van millorar i van ser bastant superiors al rival. Javi Prades marcava des de més de 25 metres el 2-1 als 57 minuts i després ocasions clares per sentenciar el partit en botes d’Edo, Adrian Andres i Pablo Pitarch de cap.

No obstant això, al 88 el Rosell tindria un penal al seu favor que suposava l’expulsió d’Alejandro. Vidal amb una gran estirada evitava el 2-2 i els 3 punts es quedaven al Serrito.

El proper dissabte 19 de desembre, l’Amateur acomiadarà el 2015 al Benedicto XIII de Penyíscola a les 16h.