UTE i Erección Matinal jugaran la Final del Campionat Futbol Sala Festes 2019 Vilafranca

759

El divendres 2 d’agost es jugaven les semifinals del Campionat Futbol Sala Festes 2019 Vilafranca.

Al primer partit, UTE va ser superior a Mojotros i es va acabar imposant per 5-2. Per UTE, Victor Moragas va fer 3 gols i els altres van ser obra de Xavi Le Berre i Jose Colomer. Els gols de Mojotros els marcaven Edo i Jorge Gil.

La segona semifinal va ser molt emocionant. Al descans Erección Matinal i Recreativo de Juerga van marxar amb 0-0 al marcador. Després els de Cantavieja van agafar avantatge de 0-2, pero els vilafranquins eren capaços d’igualar el marcador. Finalment Erección marcava el 2-3 definitiu a 1 minut i mig del final. Ramon va fer els gols de Recreativo de Juerga mentre Angel, Cristian i Jose Pixon marcaven per part d’Erección Matinal.

Així aquest divendres 9 d’agost a les 18h, primer dia de les Festes Patronals 2019 de Vilafranca, es jugarà la final entre UTE i Erección Matinal.

Abans a les 17h, benjamins i alevins de Renomar Els Ports jugaran també al Poliesportiu.