Un ascendent Vilafranca cau a la Nostra Copa davant el Morella als penals (1-1) (3-5)

773

Molta bona imatge la que deixava l’Amateur del Vilafranca el passat dissabte 9 d’octubre davant el Morella FC a la segona ronda de La Nostra Copa. Els de Javi Nadal van caure eliminats a la tanda de penals després d’acabar els 90 minuts amb empat a 1 gol.

Abans del començament es va fer un xicotet homenatge a Hector i Edo jugadors que han deixat l’equip després de 14 i 12 tempores entre Amateur i Juvenil.

L’11 inicial el van formar Enric Segura, Nicolas, Andreu, Javi Nadal, Eric, Alejandro, Ivan, Pau, Enric Beltran, Gabi i Jaime.

També van jugar Borja, Gonzalo, Adrian Gil, Jorge i Jesus.

Als primers 15 minuts els visitants van portar el pes del partit amb alguna aproximació perillosa cara a porteria. Amb el pas dels minuts, el joc es va anar igualant fins arribar al descans sense gols.

A la segona part el Morellla s’avançava amb un gol que arribava a rematada de cap de corner. Els vilafranquins van posar moltes ganes i van tindre opcions d’empatar, també el Morella va poder fer el 0-2, fins que al minut 92 Adrian Gil després de treta de corner anotava l’1-1.

A l’última acció del partit una gran aturada d’Enric Segura feia que l’eliminatòria arribara als penals.

El Vilafranca errava un dels llançaments mentre l’equip morellà anotava els 5 per accedir a la tercera ronda de La Nostra Copa.

Gran ambient al Camp del Serrito amb més de 250 persones que va quedar deslluït per un grup de 7-8 persones que segons l’acta van fer crits racistes a un jugador de l’equip visitant. Ara el club vilafranquí tindrà que assumir la més que possible sanció per part del Comité de Competició de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

El proper partit serà al Serrito aquest dissabte 16 d’octubre davant el Benlloc a les 17’30 hores.