Treballada victòria de l’Amateur del Vilafranca davant el Benlloch (3-1)

566

L’Amateur del Vilafranca sumava la segona victòria de la temporada, després de guanyar 3-1 al Benlloch el diumenge 13 d’octubre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Ivan, Hector, Mateu, Nicolas, Gabi, Pau, Adrian Gil, Edo, German i Planell.

També van jugar Borja, Jorge Porcar, Andreu i Sergi.

La primera part va ser prou igualada, encara que al darrer tram el Vilafranca va dominar amb més arribades a l’àrea rival. EL joc combinatiu dels vilafranquins va tindre molta precisió i al minut 44 va arribar l’1-0 després d’una centrada d’Edo per a German, que xutava, el baló rebotava en un defensa i Planell molt atent superava per alt al porter visitant.

Quasi només començar la segona part, al minut 50 arribava l’1-1 amb una rematada poc ortodoxa del davanter del Benlloch. El Vilafranca es va refer bé d’aquest gol i 10 minuts després una excelent passada a l’espai la culminava Borja després de regatejar el porter i superar el seu llançament a dos defenses. Els vilafranquins van continuar dominant i al minut 70, Jorge Porcar amb un llançament des de fora de l’àrea anotava el 3-1 defintiu.

D’ací al final, alguna aproximació del Benlloch i els vilafranquins van tindre algun contraatac per augmentar el marcador.

El proper partit serà a Vilanova, possiblement el diumenge 20 d’octubre a les 17h.