Tírig, 4 dies sense cobertura mòbil

640
PUBLICITAT
  • El servei telefònic de Movistar ha tornat després que l’alcalde, Juanjo Carreres, ho denunciara a les xarxes socials

Els veïns i les veïnes de Tírig han estat quatre dies sense cobertura telefònica en la línia de Movistar. El servei telefònic s’ha restablit davant la preocupació i indignació veïnal, que no han pogut atendre ni rebre trucades en tot aquest temps. El problema afectava tant a telèfons fixos com mòbils contractats amb la línia de Movistar. En canvi, el servei de Vodafone ha funcionat durant aquest temps.

Segons han explicat treballadors de Movistar a l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, l’oratge i les precipitacions de la setmana passada van poder afectar a l’estructura del repetidor de senyal instal·lat a Tírig. Tot i això, des de l’Ajuntament lamenten la lenta resposta a aquest problema de part de la companyia, que “només han respost quan ens hem queixat públicament”, explica Carreres.

La funcionalitat de la línia va tornar ahir a la vesprada. Aquesta vegada ha patit les conseqüències de la caiguda de senyal telefònica Tírig, però no és el primer poble de l’interior castellonenc a qui ha afectat aquest problema enguany. La Serratella, a la comarca de l’Alt Maestrat, va estar quatre dies sense cobertura al mes de maig per problemes amb una antena de Telefònica; i Forcall va estar-ne sis al mes d’abril per caiguda de senyal de la companyia Movistar.

Notícies relacionades.