Tírig reclama cobertura mòbil de qualitat

614
PUBLICITAT

– L’Ajuntament demana a les companyies telefòniques millores que asseguren l’establiment de les trucades

Nota de premsa de l’Ajuntament de Tírig

L’Ajuntament de Tírig, encapçalat per l’alcalde, Juan José Carreres, té una queixa molt clara cap a les companyies de telefonia mòbil: “no podem estar incomunicats”. I és que, des de mesos la cobertura mòbil fluctua, no és estable i es perd d’un moment a un altre. Una situació que produeix greus problemes als veïns i veïnes “sobretot als de major edat que depenen de la tradicional trucada telefònica per a estar en contacte amb els seus familiars i amics o per a sol·licitar serveis essencials com a consultes mèdiques”, ha ressaltat Carreres.

La línia de telefonia fixa i d’internet funciona correctament, però, la línia mòbil, “o bé no ho fa o ho fa de manera irregular”. L’Ajuntament ha enviat una reclamació formal a les companyies telefòniques que operen en la localitat. Per part seua, els veïns i veïnes han reclamat a les seues pròpies companyies buscant respostes i solucions als problemes de cobertura.

Unes solucions que “no se sap quan arribaran”, ha indicat l’alcalde. “Hem parlat amb les companyies de telefonia amb major presència en el municipi i ens han indicat que no saben amb certesa d’on ve el problema, possiblement de la nova xarxa 5G, i que no saben quan es podrà solucionar”, ha ressaltat Carreres.

“La solució ha de ser ràpida, efectiva i permanent”, ha sentenciat Juan José Carreres.