Think Textil se fa càrrec de Marie Claire tutelada per la Generalitat

3349
Web de Think Textil
Web de Think Textil
PUBLICITAT

L’empresa Think Textil s’ha fet amb el control de la textil Marie Claire sota la tutela de la Generalitat Valenciana. Així ho ha conegut DiaDia de diferents fonts.

El Comité d’Empresa de Marie Claire s’ha reunit amb la direcció on han estat notificats que una nova firma assumeix el control de Marie Claire. Amb la nova direcció es preveu un pla de viabilitat de l’empresa, amb seu a Vilafranca i Castelló. Les diferents fonts han comunicat a DiaDia que la Generalitat Valenciana está al corrent del procés i l’està tutelant. A l’espera de noves informacions el nou pas pot ser una via d’eixida a la situació actual de l’empresa i també per a regularitzar els pagaments de nòmines que han de rebre els treballadors.

Think Textil, segons informa al seu web, té seus a Arteixo -localitat on té la seu Inditex-, Saragossa o Barcelona. Segons la informació corporativa “ThinkTextil en una companyia global amb més de 15 anys de trajectòria i experiència dins de el sector Retail & Fashion aportant valor dins de la cadena de subministrament i el producte, formada per més de 1.000 persones amb una dilatada experiència i formació dins el mateix sector. Som una empresa altament flexible, especialitzada, professional, comunicativa, orientada a objectius i a persones, on aportem el màxim valor a totes les operacions que fem. Per a nosaltres, el factor humà és el nostre element diferenciador i ens distingeix altament, sent aquest factor el motor fonamental que impulsa el nostre model com a empresa, la nostra eficiència com a equip i el nostre compromís com a persones. Actualment comptem amb ThinkCenter ubicats a Corunya, Azuqueca de Henares, Saragossa i Barcelona, i des de tots ells oferim serveis d’alt valor afegit ajustant-nos a cada projecte i grup. Els nostres serveis els podem agrupar en les següents unitats de negoci”.