Tercera victòria seguida del Vilafranca a casa davant l’Atzeneta (1-0)

527

L’Amateur del Vilafranca ha signat el millor arranc després de les 7 primeres jornades de lliga des de la temporada 2008-2009. arribant ja als 10 punts.

El passat diumenge 27, els vilafranquins s’imposaven per 1-0 a l’Atzeneta al Camp del Serrito.

Pel Vilafranca van formar a l’11 titular Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Adrian Gil, Gabi, Jorge Porcar, Borja i Planell.

També van jugar Ivan, Pau, Sergi i Jesus.

Partit amb 2 equips molt ben plantats al terreny de joc. Amb el pas dels minuts, el Vilafranca es va fer amb el control del partit i van arribar algunes jugades per banda, fruit d’una d’aquestes accions arribaria l’1-0 marcat per Adrian Gil al minut 26.

A la segona part, l’Atzeneta va avançar linees buscant el gol de l’empat pero una gran defensa dels locals va impedir ocasions clares de gol. Cap al 80, una jugada protagonitzada per Pau i Sergi va poder ser el 2-0 pero el porter visitant va desfer el perill.

El proper partit serà al camp de l’Orpesa B el divendres 1 de novembre a les 17h.