Tendes de Portell, Olocau, Cinctorres i Villores aposten pels Ports

928
Apostem pels Ports
PUBLICITAT

Continua en marxa la campanya “Apostem pels Ports” engegada per l’organització del 42é Aplec dels Ports en defensa del comerç local.

Durant les darreres setmanes han fet públic a les seues xarxes socials els testimonis de més tenders de la comarca dels Ports, defensant el comerç local i donant-los veu, per tal de remarcar la importància de recolzar els negocis comarcals, sobretot després de la situació produïda per la Covid-19.

Recentment han publicat quatre vídeos més, donant veu a Juan Querol, de la tenda de Villores, Liberto Carceller, tender de Cinctorres, Eugenio Ferrer i Enriqueta Roda, de la tenda i forn de Portell, i Elvira Guillén, de la tenda d’Olocau.

Tots ells confirmen que les vendes durant el confinament han augmentat i que esperen que els veïns continuen comprant als seus locals ara que estem immersos en les fases de desescalada i ja hi ha menys restriccions en quant a mobilitat. Els hàbits de compra han canviat, però també les maneres de donar servei, ja que els propis tenders s’han adaptat als temps i, no només agafen comandes per telèfon, sinó que també les han portat fins a les cases d’aquells que ho han necessitat.

Remarquen la importància de comptar amb serveis i comerços menuts i de mantenir-los per tal de contribuir a donar vida als pobles.

L’organització de l’Aplec encara ha de publicar més testimonis i, a més, seguirà treballant en la campanya “Apostem pels Ports” a través d’altres accions que ajuden a mantenir i recolzar els negocis, treballant conjuntament amb ells per tal de tenir més força.

https://www.facebook.com/aplecdelsports/videos/265673794631995/
https://www.facebook.com/aplecdelsports/videos/2580389268848593/
https://www.facebook.com/aplecdelsports/videos/708474686387328/
https://www.facebook.com/aplecdelsports/videos/241622367283615/