Tena planteja a la Generalitat la millora de la Cv-15, la Cv-173 cap a Mosquerola i la travesia de Vilafranca

455
Reunió d'Òscar Tena amb Carlos Domingo
PUBLICITAT

-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca-

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, s’ha reunit aquest matí a València amb el director general de Carreteres, Carlos Domingo. En la trobada Tena li ha plantejat la necessitat de millorar el tram de la carretera CV-15 entre el Pla de la Canà i el Coll d’Ares. Es tracta d’un traçat sinuós i perillós, especialment amb gel i neu, amb una longitud aproximada de dos quilòmetres. Des de fa anys hi ha un projecte redactat per eliminar diverses corbes en aquest tram. Amb els governs del PP al Consell no s’ha executat.

El primer edil també ha sol·licitat un reasfaltat de la carretera, especialment en el tram entre el Pla de la Canà i Vilafranca. Óscar Tena ha sol·licitat que Infraestructures aposte per la millora de la CV-15 ja que es tracta del principal vial que comunica Vilafranca, Els Ports i el Maestrat amb Castelló. “En els últims 20 anys el PP no ha realitzat cap millora en aquesta carretera”, ha lamentat el primer edil.

-Travesía

Un altre dels punts analitzats ha estat la travessia. “Està en mal estat per l’obra que al seu dia es va executar malament. Necessitem una solució per a l’evacuació d’aigües i els sots” ha explicat l’alcalde.

-Carretera Mosqueruela

D’altra banda l’alcalde li ha exposat al director general la necessitat de millorar la carretera CV-173 Vilafranca-Mosqueruela a la part castellonenca, tenint en compte que la Diputació General d’Aragó està efectuant millores en la part aragaonesa. L’alcalde considera que es tracta d’un vial important per unir Terol amb Castelló i proporcionar un bon accés a les pistes d’esquí de Valdelinares.