Silvia Colom dona el pas per a encapçalar la llista socialista a Vilafranca amb 80 mesures per a “continuar sumant”

1267
Silvia Colom dona el pas per a encapçalar la llista socialista a Vilafranca amb 80 mesures per a “continuar sumant”
PUBLICITAT

L’actual tinent d’alcalde posa com a punt central de les polítiques la lluita contra la despoblació

El PSPV-PSOE de Vilafranca ha presentat aquesta vesprada l’equip amb el que aspira a revalidar la confiança dels electors vilafranquins amb la promesa de “continuar sumant per al poble”. La principal novetat en la llista és la cara visible del projecte, liderat ara per l’actual tinent d’alcalde Silvia Colom, que ha decidit donar el pas avalada per l’experiència de més d’una dècada en gestió municipal.

“Em presente a les eleccions municipals amb la il·lusió de continuar treballant per a millorar la vida dels nostres veïns, per a concloure els projectes començats i per a posar en marxa tots aquells que són necessaris per al futur del poble”, ha assegurat Colom, que, junt a la resta de companys i amb la col·laboració de col·lectius locals i vilafranquins han dissenyat un programa de més de 80 mesures que toquen tots els àmbits de la societat.

La lluita contra la despoblació i la creació de noves oportunitats a Vilafranca serà “la gran prioritat i missió d’aquesta candidatura”, ha confirmat l’alcaldable, per això “ens deixarem la pell per a portar noves empreses al nostre poble, a les que facilitarem l’espai, i continuarem donant tot el nostre suport a la indústria tèxtil i a la resta d’empreses i comerços locals”. A més a més, ha anunciat la creació d’un viver d’empreses i “la seguretat que no deixarem mai de tocar a totes les portes que calga per a rebre subvencions per a millorar i fer més atractiu per a les empreses el nostre parc industrial i, també, per a contractar, a través de programes d’ocupació, al màxim nombre de persones en situació d’atur.

Pel que fa a matèria social, el programa de govern proposat pels socialistes fa una “ferma aposta” per l’educació, amb propostes com la millora dels centres educatius i la gratuïtat del cicle de 0 a tres anys, i per la tercera edat, amb la creació d’un cos de voluntaris en col·laboració amb Creu Roja “perquè aquells que viuen sols tinguen la companyia i l’ajuda necessàries”.

Quant a l’urbanisme, Colom ha manifestat: “També serem atrevits per a que la millora urbana continue tant en el casc antic com en la resta de la localitat. Tenim un poble molt extens, amb molts carrers, i tot i que en aquestos anys encara hem fet molt, encara queda molt per fer en millora de voreres, reurbanització de carrers i millora de clavegueram”.

L’EQUIP, IL·LUSIONAT I PREPARAT
Silvia Colom ha demanat el vot per a la “solvència” i per “a la transformació de Vilafranca” que representa l’opció socialista, que ve formada per un equip de 13 persones “que combina perfectament l’experiència i la renovació” -quatre noves incorporacions en els primers llocs-. A Silvia Colom l’acompanyen Candi Andrés, Bruno Morraja, María Vicente, Óscar Tena, Rebeca Andrés, Cristóbal Troncho, Valentín Miravet, Tere García, Miriam Bellés i Betlem Pons, sent els suplents Lorena Fabregat i Juanfran Monferrer. “Venim carregats d’il·lusió, ganes i esperit vilafranquí per a fer que tots aquests projectes passen de paraules a fets”.

VILAFRANCA, CAPITAL VALENCIANA DE LA CULTURA
La candidata també ha fet referència a tot el que s’ha fet fins ara, fent especial referència a tres punts en especial. En primer lloc, la posada en marxa de la residència de la tercera edat i el centre de dia, en segon lloc, “el nou i modern Edifici Polivalent” que s’està construint actualment i que “farà possible ampliar les possibilitats festives, culturals i d’oci de la localitat” i, en tercer, la proclamació de Vilafranca com a capital valenciana de la cultura, el que “és tot un reconeixement a tot un poble que fa molt de temps va apostar per la cultura com a ferramenta de progrés i transformació”.

En l’acte, Silvia Colom i la resta de companys de la candidatura han comptat amb el recolzament de la diputada autonòmica per Castelló Sabina Escrig.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA